Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان امروز در نشست شورای هماهنگی مدیران ادارات ذیربط وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در استان بیان کرد: ۲۲ هزار نفر فاقد شناسنامه که بطور مطلق از دریافت خدمات محروم بودند طی این ۳ سال شناسنامه دریافت کردند و بزودی یارانه آنان واریز می شود.

به گزارش ایسنا، علی اوسط هاشمی افزود: ۲۲هزار نفری که مدیران سابق چشم شان به روی حق آنان بسته بود و از سن ۶۵ ساله تا نوه هایشان فاقد شناسنامه بودند امروز با رویکرد کرامت به حق انسانی از حق هویت برخوردار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یارانه اردیبهشت ماه ۳۰ هزار نفر در استان که قبلا قطع شده بود پرداخت می‌شود.

استاندار گفت: ۱۲۰ هزار نفر دانش آموز واجب التعلیم که از ادامه تحصیل محروم بودند طی سه سال اخیر امکان حضور در سر کلاس درس برای آنان فراهم شد.

هاشمی خاطرنشان کرد: بزودی کلنگ انتقال خط لوله آب به ۲۰۰ هزار نفر جمعیت حاشیه شهر زاهدان به زمین زده می شود که تاکنون فاقد آب بودند؛ آیا ساکنان این مناطق حق برخورداری از بهداشت و رفاه ندارند و آیا اینها حاصل همین دوره چهار ساله است.مدیران باید جهت گیری هایشان را تغییر داده و خدمات را به سمت ساکنان مناطق حاشیه نشین سوق دهند.

استاندار تصریح کرد: پایداری جمعیت روستایی و حفظ ۵۱.۵ درصد جمعیت روستایی کار آسانی نیست لذا توجه به توسعه تعاونی ها در روستاها و مشاغل خرد ، مانع رشد تصاعدی مهاجرت آنان به سوی شهرها و حاشیه نشینی می شود.

وی در ادامه به انتخابات ریاست جمهوری و شوراها نیز اشاره کرد و گفت: ۲۹ اردیبهشت ماه ۲ انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراها را پیش رو داریم؛ به هر میزان که از حق خودتان فاصله بگیرید به همان میزان تضییع حق متصور است، به هر ارزیابی که رسیدید آن را مبنای کارتان قرار بدهید.

هاشمی بیان کرد: ملت رئیس جمهوری می خواهد که با صلابت و اختیار بایستد ولی برخی به دنبال رئیس جمهوری هستند که در اختیار باشد؛تفاوت بین این دو وجود دارد.رئیس جمهور باید مجری با صلابتی برای قانون باشد و به بلندای قامت ملت در جهان برد کلام و نفوذ معنوی برگرفته از شخصیت داشته باشد؛ برخی شخصیت ها اعتبار آور برای کشور هستند و برخی هم اعتبار را بر باد می دهند.

وی اذعان کرد: هر ۲ انتخابات را جدی بگیرید، از انتخابات شوراها به فرهنگ درست می رسیم لذا برای رای خود قیمت تعیین کنید تا در مسیر صحیح ارزشهای خودش را نمایان کند.

هاشمی خاطرنشان کرد: تعاون نمایانگر خرد جمعی و هم افزایی است لذا با بهره گیری از خرد جمعی در جامعه و کسانی که با تکیه بر درایت، کار جمعی را می پذیرند برنامه ریزی شود و صندوق تعاون برای توسعه در کنار آنها جدی باشد.

وی گفت: راه مدیریت بر کاهش میزان نقدینگی در جامعه، روی آوردن به کارهای جمعی و تعاون است.بدلیل قابلیت جمعی ابتدا تعاون را در خودتان تجربه کنید و دو محصول مهم حاصل کار جمعی را در سال ۹۶ ارائه کنید.

وی ادامه داد: رابطه تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دانشگاهها در ارتقای مهارت با صنعت و کارگاها در تامین نیروی انسانی ماهر جامعیت می خواهد؛ فرهنگ برخورداری از مهارت شاه بیت کار دستگاه‌های زیرمجموعه این اداره کل است زیرا احساس نیاز به دانش و نقش مهارت یک ضرورت است.ضمن تقویت تشکلهای صنفی ،آسیب شناسی لازم از موانع انجام شود چون توسعه با خرد جمعی، مشارکت و نقد حاصل می شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست

دولت سیزدهم در راستای ارتقای امنیت غذایی مردم و اثرگذاری یارانه بر سر سفره آن‌ها، طرح سه‌گانه کالابرگ الکترونیکی، یارانه مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار سه دهک اول درآمدی و یارانه برای کودکان هفت دهک درآمدی جامعه که نیازمند تغذیه مضاعف هستند را در دستور کار قرار داد و اجرایی کرد.

به گزارش ایرنا، هر کدام از این طرح‌ها برای قشر خاصی تعریف شدند تا امنیت غذایی آن‌ها از طریق یارانه ارتقا یابد یا تقویت شود. طرح فجرانه یکی دیگر از ابتکارات دولت در حوزه تشویق مردم به خرید اقلام خوراکی با قیمت پایه بود؛ به این شکل که آن‌ها سبد غذایی تعریف شده مشتمل بر ۱۱ قلم کالای اساسی را با قیمت پایه خریداری کنند.

«طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانه‌بگیر با اولویت خانوار دهک‌های پایین جامعه (اول تا هفتم) هم‌زمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه (فردا) ادامه دارد. در این طرح اعتبار تشوقی خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از طریق کالابرگ از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت و شرط خرید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه برای دریافت آن اعتبار تشویقی حذف شد.

استقبال ۸۷ مردم از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی در مرحله نخست

۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات و با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ است که مابه‌التفاوت قیمت‌ها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین شده است.

در مرحله نخست این طرح که از بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد، افرادی که مشمول بودند با خرید از طریق کالابرگ الکترونیکی از فروشگاه‌های اعلام شده ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف دریافت می‌کردند. در دوره نخست وازیر طرح فجرانه کالابرگ بیش از ۸۷ درصد مردم از یارانه مضاعف استفاده کردند. در مرحله بعدی که مربوط به اسفند ماه بود این مشارکت به ۷۵ درصد رسید که دلیل کاهش آن نیز این بود که مردم درگیر خرید نوروز و سفرهای نوروزی بودند.

ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین جامعه

در این مدت استقبال دهک‌های یک تا سه درآمدی جامعه از این طرح، به بیش از ۸۸ درصد رسیده که نشان می‌دهد دولت سیزدهم به اهداف خود که ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین بوده جامع عمل پوشانده است.

در آخرین آمار مربوط به ۵۲ روز نخست طرح فجرانه، بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط دولت در قالب یارانه و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان آورده مردم را تشکیل داده که به این واسطه ۷۸ هزار میلیارد تومان در ۵۲ روز به سمت سفره غذایی مردم روانه شده و در کنار آن تولید داخل رونق گرفته و کارخانجات غذایی هم توانسته‌اند تولید خود را افزایش دهند. آمار مربوط به اردیبهشت ماه هنوز اعلام نشده است.

علاوه بر ارتقا امنیت غذایی مردم از این طریق، دولت به یک هدف دیگر نیز دست‌یافت. در گذشته یارانه‌بگیران عادت به برداشت یارانه نقدی و صرف آن برای امور غیر از کالاهای خوراکی داشتند؛ اما با طرح کالابرگ الکترونیکی و پس از آن طرح تشویقی «فجرانه» رفتار اقتصادی و اجتماعی مردم و صاحبان فروشگاه‌ها نسبت به خرید اعتباری شکل گرفت تا دولت به هدف خود که ارتقا امنیت غذایی است نزدیک‌تر شود.

آیا طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی پایان می‌یابد؟

باتوجه‌به اینکه روز هفدهم اردیبهشت (فردا) این طرح سه‌ماهه خاتمه می‌یابد، دولت و مسئولان حوزه به دنبال این هستند که می‌توان یارانه مضاعف ۲۲۰ هزار تومانی را به شکل دیگری پیش برد یا خیر.

تا کنون در این خصوص اطلاع‌رسانی انجام نشده است اما با توجه به موفق بودن طرح، استقبال مردم، توزیع به موقع اقلام غذایی بدون ایجاد صف، رونق صنایع تولید مرتبط با اقلام سبد غذایی و ارتقا امنیت غذایی آحاد مردم تمدید این طرح تشویقی دور از ذهن نخواهد بود. البته با توجه به هزینه زیادی که برای دولت ایجاد می‌کند قطعا باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد و بودجه آن تعریف شود تا طرح ادامه پیدا کند.

قیمت روز سبد مشتمل بر ١١ قلم، ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته می‌بایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • دیدار وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست